BlinQ Implantologie

BlinQ implantologie is een kliniek gespecialiseerd in tandheelkundige implantologie, prothetiek en nazorg. Sinds de oprichting van onze praktijk heeft met name de implantologie een enorme groei doorgemaakt.

Gezien het karakter van de behandeling en het groeiende aantal verwijzingen hebben we begin dit jaar besloten verwijskliniek BlinQ Implantologie op te richten. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een team bestaande uit twee tandarts-implantologen, een tandarts-algemeen practicus, een klinisch tandtechnicus, onze mondhygiëniste, twee assistentes en onze secretaresse.

 

In onze verwijskliniek worden patiënten behandeld die door hun (tand-)arts zijn doorverwezen voor het plaatsen van tandheelkundige implantaten. Binnen BlinQ Implantologie wordt in het algemeen de volledige implantologische behandeling uitgevoerd. Dit wil zeggen dat naast het plaatsen van de implantaten, ook de suprastructuren op deze implantaten worden vervaardigd (kronen, bruggen, overkappings-protheses, e.d.).

 

Naast het uitvoeren van implantologische behandelingen heeft onze kliniek ook een referentiefunctie voor het geven van behandeladvies en second opinion. In principe worden er binnen BlinQ Implantologie uitsluitend implantologische behandelingen uitgevoerd, maar in overleg met de verwijzend tandarts kunnen ook andere gerelateerde tandheelkundige behandelingen worden verricht.

 

Het streven is om de wachttijden zo kort mogelijk te houden en bij verwijzing binnen twee weken de eerste afspraak te maken. Onze contactgegevens en een routebeschrijving vindt u onder Contact.

 

BlinQ Tandartsen, Implantologie en Mondhygiëne organiseert klinische avonden voor tandartsen, mondhygiënisten en preventie assistentes evenals op de praktijk gerichte cursussen op basaal en gevorderd niveau. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen wij helpen u dan graag verder.